Zien, extra info

Vervolg: ZienZien, deel 2 & Zien (in de mist), deel 3.


Ja zeker, ik kan jullie vertellen dat er nog meer delen van gedichtenreeks “Zien” geschreven gaan worden. Hoeveel is niet voor mij alleen net zo onduidelijk als voor jullie. Hoe dat komt? Dat zal ik uitleggen 😉

Vorige week heb ik het laatste gedicht voor deze reeks geschreven. Het ligt klaar om gepubliceerd te worden. Waarom ik hem dan niet deze week post? Dat zal ik jullie vertellen.

Voor dit allerlaatste gedicht heb ik een iets andere planning. Of zeg maar geen planning. Hoe dit komt? Ik was vorige week een week in Zeeland toen ik op het idee kwam. Ik wilde altijd al graag flessenpost versturen, deze week in Zeeland leek mij de ultieme kans.

In de ochtend van 21 juni wist ik zonder problemen de afsluiting voor deze reeks uit mijn mouw te schudden. Ik schreef het op een klein papiertje, deed er een stukje rood stof om en stopte het in een flesje. Dit flesje heb ik een dag later in de zee, vlakbij Renesse, gegooid. In het flesje heb ik natuurlijk een extra briefje gedaan waarop ik heb vermeld dat het om een gedicht uit een reeks gaat en ik heb mijn blog er bij vermeld.

Ik ben heel benieuwd hoe lang het zal duren voordat ik er wat over hoor. Of ik er überhaupt over wat zal horen. Geen paniek. Mocht ik nou niks horen, dan zal ik het natuurlijk hier nog wel plaatsen. Maar hoeveel dagen, weken, maanden en wellicht jaren daar overheen zullen moeten gaan weet ik nog niet. Voor nu zullen wij (jij en ik) geduld moeten hebben. (En zal ik mijn fantasie volop moeten gebruiken voor nieuwe gedichten).

Liefs,
Sabrina

6 gedachtes over “Zien, extra info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s