Dilily geurkaarsen

Ze worden verkocht in een super leuke cadeauverpakking met leuke boodschap, de kaarsjes van Dilily. Daarnaast zijn de kaarsjes natuurlijk ook heel erg leuk om gewoon voor jezelf te kopen 😉 Ik zag deze kleine kaarsjes voor het eerste in de Ako bij ons in het ziekenhuis.

De verpakking van de kaarsen ziet er niet alleen erg leuk uit, de kaarsen ruiken ook nog eens erg lekker en zijn voorzien van een Tibetaans geluksbedeltje. Voordat je nu gaat denken dat er Tibetaanse goden of tekens in de kaarsjes verstopt zitten, dit is niet het geval. Dat dacht ik namelijk eerst wel. Ik was een tikkeltje verrast toen er een bedel van een kreeft uit mijn eerste kaarsje kwam. Goed, ik dwaal af… De bedels zijn gemaakt van Tibetaans zilver.


Doordat de kaars gemaakt is van sojabonen is de bedel die in de kaars verstopt zit makkelijk schoon te maken. En heb ik al gezegd dat ze lekker ruiken?

Er zijn in totaal 24 verschillende kaarsjes. Of dat ook betekend dat er 24 verschillende bedels zijn durf ik niet te zeggen, maar ik denk het wel.

Ik heb zelf inmiddels drie verschillende kaarsjes opgebrand. Drie verschillende kaarsjes met drie verschillende bedels. Wat ik met de bedels ga doen weet ik nog niet, maar dat verzin ik vast nog wel.

Ook benieuwd naar de Dilily kaarsen?
Kijk op hun site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Liefs,
Sabrina

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s