Celebrate Books

Vorige week donderdag, 1 juli 2016, werd dan eindelijk mijn boekenbox van Celebrate Books door PostNL bezorgd. Ik bestelde de box z’n maand geleden, als het niet langer geleden is geweest. En afgelopen week mocht ik hem dan eindelijk in ontvangst nemen. Waarom het zolang duurde? Dat zal ik jullie uitleggen 😉

Laat ik beginnen met Celebrate BookBoekboxs.
Celebrate Books is een bedrijf dat gelimiteerde boxen met boek en leuke bijpassende
cadeaus één keer in de zo veel tijd uitbrengt. De eerste boekbox van Celebrate Books verscheen eind april 2016, het thema was toen “Fandom”. Dit was de aller eerste boekbox die in Nederland werd uitgegeven. Het leek mij toen al erg leuk, maar ik wilde deze eerste keer afwachten. Wie kon mij garanderen dat Celebrate Books te vertrouwen was? De recensies over deze eerste boekbox zagen er goed uit! En de foto’s die op Instagram verschenen hebben zeker hun werk gedaan.

Toen de tweede box werd aangekondigd met het thema “Reaching For The Stars” was ik meteen verkocht. Ik bestelde hem meteen. En vorige week donderdag was het dan eindelijk zo ver. Na lang wachten werd de box aan het eind van de ochtend bezorgd. Na de schattige kleine box vast te hebben gelegd was het tijd om hem open te maken. Super leuk zo’n cadeautje voor jezelf 🙂

Boekbox 2

Voorzichtig maakte ik de doos open en werd meteen gegroet door een leuke mok 🙂
Niet veel later volgde een tasje, een zakje vol glow in de dark sterretjes, HET boek, een stickervel, ‘bingo’kaart, kaartjes met quotes en een magneet boekenlegger.

Dan willen jullie vast wel weten welk boek er in de box zat. Dat was Eenzaam en Extreem Ver Weg van Kate Ling. En terwijl ik dit schrijf zie ik dat dit boek het eerste deel is uit een vrij nieuwe boekenreeks de Ventura-Saga. WAT DOEN ZE ME AAN?! Nee, niet nog een serie… (Als ik het boek gelezen heb zal ik jullie trouwens een kleine review geven 😉 )

 

De aankondiging van de derde boekenbox werd gemaakt en nog geen week later was al 50% van de dozen verkocht! Zelf heb ik de derde boekenbox, mIMG_7568et het thema Midnight Mystery, inmiddels ook besteld. Deze box zal in september verschijnen. Ik ben heel benieuwd welk boek er in zal zitten! Wordt vervolgd dus 😉

Liefs,
Sabrina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s